Feestmenu 1 met soep
Soepje van Butternutpompoen met smaken van cocos en curry
Filet van “La Belle Flamande” met stoofpeertjes, wintergroentjes en sausje van veenbessen en aardappelkroketten
Panna-cotta met pinda en gezouten karamel
Feestmenu 1 met voorgerecht
Vispannetje met jus van rivierkreeft, venkel en tomaat
Filet van “La Belle Flamande” met stoofpeertjes, wintergroentjes en sausje van veenbessen en aardappelkroketten
Panna-cotta met pinda en gezouten karamel
Feestmenu 1 met voorgerecht en soep
Vispannetje met jus van rivierkreeft, venkel en tomaat
Soepje van Butternutpompoen met smaken van cocos en curry
Filet van “La Belle Flamande” met stoofpeertjes, wintergroentjes en sausje van veenbessen en aardappelkroketten
Panna-cotta met pinda en gezouten karamel
Feestmenu 2 met voorgerecht halve kreeft
Halve kreeft Thermidor, Julienne groenten en Ricard
Soepje van aardpeer en pastinaak, geroosterde amandel en yoghurt
Ardens hertenkalf “Grand Veneur” met smaken van appel en speculaas, wintergroenten en aardappelgratin (signatuurgerecht van de chef)
Crème Brûlée van verse vanille
Feestmenu 2 met voorgerecht Jacobsvruchten
Wilde reuze garnalen en Jacobsvruchten met Beurre Blanc
Soepje van aardpeer en pastinaak, geroosterde amandel en yoghurt
Ardens hertenkalf “Grand Veneur” met smaken van appel en speculaas, wintergroenten en aardappelgratin (signatuurgerecht van de chef)
Crème Brûlée van verse vanille
Feestmenu Kids
Tomatensoep met balletjes
Vol-au-vent met kroketjes
Chocolademousse
Veggie menu
Mellanzane Parmigiano
Soepje van aardpeer en pastinaak, geroosterde amandel en yoghurt
Vega Wellington met rode biet, honing en geitenkaas
Crème Brûlée van verse vanille
2 koude en 2 warme hapjes van de chef
Box met 16 koude hapjes
Box met 16 ovenhapjes
Box met 24 koude hapjes
Zalm cheesecake
Mille-feuilles van Comté en Bresaola
Zeebaars Maki
Profiterole met gelei van Espelette
Box met 24 ovenhapjes
Box met 8 koude hapjes
Ardens hertenkalf “Grand Veneur” met smaken van appel en speculaas, wintergroenten, aardappelgratin (signatuurgerecht van de chef)
Filet van “La Belle Flamande”, stoofpeertjes, wintergroentjes en sausje van veenbessen, aardappelkroketten
Gemarineerd varkenshaasje met wintergroenten, Conférencepeer, jus van veenbes, aardappelkroketten
Kabeljauwfilet “Boistelle” peterselie, champignons en Beurre Blanc met gebakken krieltjes
Vega Wellington met rode biet, honing en geitenkaas
Mini beef burger charloi
Mini bouchée Bolognaise
Mini bouchée garnaal
Mini Jacobsschelp
Mini kaas hoorntjes
Mini vol-au-vent
Mini worstenbroodjes
Olie bolletjes met truffel
Soepje van aardpeer en pastinaak, geroosterde amandel en yoghurt
Soepje van Butternutpompoen met smaken van cocos en curry
Tomatensoep met balletjes
Halve kreeft Thermidor, Juliennegroenten & Ricard
Mellanzane Parmigiano
Normandische visschelp
Vispannetje met jus van rivierkreeft, venkel en tomaat
Wilde reuze garnalen & Jacobsvruchten, Beurre Blanc
Aardappelgratin (per kg)
Aardappelkroketten (per 12).
Garnaalkroketten – grijze garnalen (stuk)
Kaaskroketten (stuk)
Groentenschotel
Aardappelsla, pastasalade, 3 soorten rauwkost, komkommer, tomatensalade, 3 koude sauzen en stokbrood
Teppanyaki vis/vlees
Scampi, gamba, gemarineerde zalm, eendenborst, biefstuk, varkenshaasje, kipspiesjes, bakgroenten en 2 koude sauzen
6 soorten kaas
Al de kaasschotels zijn voorzien van noten, rozijnen, vers fruit, brood en confituren
7 soorten kaas
Al de kaasschotels zijn voorzien van noten, rozijnen, vers fruit, brood en confituren
8 soorten kaas
Al de kaasschotels zijn voorzien van noten, rozijnen, vers fruit, brood en confituren
Melicatessen Kaas en vleesbuffet
5 soorten kaas, gedroogde ham, vleugelboutjes, Franse bergsalami, seizoenspaté, gebakken bouletjes
Al de kaasschotels zijn voorzien van noten, rozijnen, vers fruit, brood en confituren
Vlees- & charcuterieschotel
gedroogde ham, ardense salami, paté, 2 smeersalades, bouletten, kipfilet, pensen
Melicatessen Breugelbuffet
Huisbereide kipkap, boerenham, Franse bergsalami, gebakken kip, kalfskop, seizoenspaté, gehaktballetjes, witte en rode pens, boterhamspek
Al deze buffetten zijn voorzien van aardappelsla, pasta, diverse soorten rauwkost, sauzen en brood
Melicatessen buffet A
Gekookte zalm, tomaat tonijn, scampi’s, varkensgebraad, rosbief en kipgarnituur
Al deze buffetten zijn voorzien van aardappelsla, pasta, diverse soorten rauwkost, sauzen en brood
Melicatessen buffet B
Gerookte zalm met Oosterse kruiden, tomaat met rivierkreeft, reuze gamba, poké-bowl krab, tongrolletjes, ham en meloen, kippenspiesjes Provençaalse dressing
Al deze buffetten zijn voorzien van aardappelsla, pasta, diverse soorten rauwkost, sauzen en brood
Pastabuffet Melicatessen
Orichiette polpette (gehaktballetjes tomatensaus)
Lasagne “Melicatessen”
Lintpasta met scampi en kreeftensaus
Penne met oesterzwammen
Dit buffet is voorzien van kaas en brood
Grote groepen kunnen bain-marie’s verkrijgen in bruikleen
Groentenkrans p/p
assortiment stoofpeertjes en warme groenten
Kip peperroomsaus
Konijn op grootmoeders wijze
Rundsstoofvlees op grootmoeders wijze
Vol-au-Vent
Wildragout van hert
Chocolademousse
Crème Brûlée van verse vanille
met leuke kit om thuis te branden
Panna cotta van pinda en gezouten karamel
Ambiorix BELLO (700ml)
Ambiorix BELLO (700ml) in cadeaubox met glas
Ambiorix DE EERSTE GIN (700ml)
Ambiorix DE EERSTE GIN (700ml) in cadeaubox met glas
Ambiorix DE TWEEDE GIN (700ml)
Ambiorix DE TWEEDE GIN (700ml) in cadeaubox met glas
AmbioriXMAS (700ml)
AmbioriXMAS (700ml) in cadeaubox met glas
Bolognaise
Box met mix van 12 Bruschettas
Box met mix van 4 VEGGIE Bruschettas
Camembert honing
Kaas Parmaham
Margherita
Pesto Parmezaan
Salami paprika
WinterBBQ menu P/P
HAPJE Soepje van butternut, cocos en curry
VIS (VG) Gemarineerde reuze garnalen, ginger lemon
VLEES (HG) BBQworstjes, gemarineerde spareribs, dunne lende (entrecôte) op zijn geheel, kipbrochette 2 warme sauzen: jachtjus en pepersaus kruidige krieltjes, winterse rauwkost, BBQbrood
DESSERT Crème Brûlée van verse vanille (met leuke kit om thuis te branden)
Prijs per persoon